Presenteren kun je leren! Laten we eerlijk zijn, veel mensen worden al zenuwachtig bij het idee dat ze iets moeten presenteren. Het doel van deze korte training is je deze schroom te ontnemen.

De inhoud is bijzonder praktisch van aard. Het motto is: oefening baart kunst! We werken met maximaal vijf deelnemers per groep. Je krijgt verschillende gereedschappen aangereikt om jezelf te presenteren en we gaan meteen actief aan de slag om ze toe te passen. Door het verbinden van technieken zoals ademhaling, gezichtsuitdrukking en oogcontact, met jouw verhaal ga je in korte tijd ervaren dat presenteren heel goed te leren is. Laagdrempelige korte oefeningen waarbij iedereen aan bod komt maken je vertrouwd met het voor de groep staan. We werken in korte tijd met verschillende accenten zoals, enthousiasme, contact maken met het publiek of omgaan met lastige vragen. Het ervaren staat centraal.

 

Malcolm Kusher:

“Aristoteles definieerde het begrip overtuigingskracht als het vermogen om alle beschikbare beinvloedingsmiddelen bewust te maken en te gebruiken.”

 Als docent geregistreerd bij het CRKBO - Centraal Register Kort Beroepsonderwijs http://crkbo.nl